Bay Roberts

Jag hade glomt bort att mami akt till Finland :( Linda, halsa min brorsa att han far ta och ringa mig

Vi akte till Bay Roberts idag. Kopte tva klassiska, varma koftor. Det behovdes verkligen. Och oh jaja dem var billiga med mina pengar. Sen hamnade vi i en en-dollars affar! Helt sjukt, varfor har vi inte sant i Sverige? Allt i butiken kostar 1 dollar (6kr). Dar fanns allt fran krims krams till valdigt smarta saker. Jag kopte tva stall att ha mina bocker och papper i, ett tracing paper block, fargpennor och tuschpennor (jag ar faktist kreativ) och lite andra saker som ar bra och kul att ha hemma.

Jag hade lite feber idag men ska definitivt till skolan imorrn, kan inte missa mer nu! Fast det verkar vara massa virus ute nu for det ar jattemanga i skolan som ar borta...

Ny design

Blev sa trott pa min gamla design sa igar kvall innan LA ink borjade (Kat Von D's tatueringssalong) satt jag ett bra tag och testade mig fram med olika designs och blev tillslut nojd med den har. Och se dar, Christina Aguilera fick en hedersplats pa sidan ocksa :p

Nu angrar jag mig att jag inte valde en webmaster kurs, dar skulle jag fatt lara mig sant. Nar jag val kom pa det var kurserna redan fulla. hmm

Det fick mig att tanka
pa skolbussarna. Vi matte vagen fran skolan till huset och det ar exakt 1,6km vilket ar gransen for var skolbussen plockar upp en. Jag gar garna den vagen hem nu nar det fortfarande ar nagarlunda varmt men det kommer vara valdigt bra att fa ta bussen nar det borjar snoa (tro mig, nwfl sno ska man inte undervardera). Innan Shane kom till Sverige i februari sa hade det snoat sa det gick upp till takniva pa flera stallen dar det blast. Shane har aven blivit fast hos Steves i dagar nar det snoat under tiden han varit dar! Ofta gar det inte ens att oppna dorren sa dem hoppar ut ur fonstret. Skolan raknar med att stangas ungefar 2-3 veckor varje vinter pga snon.

I think you get it now
Frukost dags

Feber

Ah vad daligt! Jag var tvungen komma hem tidigare fran skolan for jag fick feber, suck. Missade iaf bara en och en halv lektion.

Skolans sekreterare kom till idrottshallen och hojtade till att min skjuts kommit. Sa stod Shane dar i hallen, sa glad jag blev. Han sa direkt att han kande pa sig att jag skulle ringa for jag madde daligt. Det ar helt otroligt att vi kan kanna pa oss sant. Trodde inte pa telepati tidigare men jag tror pa det mellan sjalsfrander. Vi bade sager och tanker samma saker allt oftare har vi markt. Kanns bra :-)

Nu vill jag prata med mami saknar henne massor!

Laxor

Igar gick vi inte till tivolit i Carbonear utan gick till Steves pa kvallen dar aven Pat och Brian var.

Idag har jag pluggat matte ganska mycket for jag ligger efter, dem repeterar det dem gjorde innan sommaren och det har inte jag gjort! Men det gar bra anda med tankte pa att jag inte gatt igenom det riktigt. For ovrigt har jag ganska mycket laxor bl.a. maste jag designa min egen family journal till human dynamics, och sa var det nagat till art & design kursen ocksa.. jaja.

image148

Hemma idag

Imorse hade jag lite feber och kande mig alldeles sadar supertrott som man bara gor nar man ar riktigt forkyld sa jag stannade hemma idag och vilade sa jag kan ga imorrn.. hoppas jag!

Jag har alltsa
mest tagit det lugnt idag men Shane och jag tog en promenix till Needs och kopte kattmat till bebisarna for dem saljer ut allt nu (Needs ar precis som pressbyran). Vi kopte aven ett stort limegront hardpapp som vi skrev "kittens looking for a home". Vintrarna ar ju helt brutala har, det skulle kannas sa bra om kattungarna fick ett hem innan det ar forsent. Vi har aven diskuterat att ta in en, men det lar nog inte handa.. Vore orattvist mot dem andra.

Imorrn ar det
nagat slags tivoli/marknad i Carbonear. Courtney (en tjej fran skolan) tjatade om att jag och Shane borde ga dit. Tydligen ar det valdigt stort, alla verkar prata om det nu. Jag ar inte helt saker pa om jag vill dit, vill sa garna spara pengar till stan sa jag kan handla klader, som sagt behover bade jag och Shane nya. Jag har inte alls mycket varma klader med mig och det borjar bli skitkallt om natterna har...

Nu ska jag koka kaffe till oss!

image143
Sista helgen i Sverige

Forkyld och mammasaknad

Yep jag har blivit forkyld, hoppas det inte blir samre iaf sa jag kan ga till skolan veckan ut!

♥ Igar pratade jag lange med mamma pa telefonen och jag saknar allt som har med min mamma att gora, for hon ar den basta. Hon ar inte den mamma som gnaller i onodan (aldrig?) eller tycker att allt ska va pa hennes satt. Kan inte komma pa nagat daligt med mamma.

Samtidigt saknar jag inte till Sverige mer an en mysig mork hostkvall med brasan tand hemma hos oss. Ah nej nu kom jag att tanka pa julen! Jag saknar min Svenska jul! Nu kommer jag spendera min andra jul pa rak i Kanada.. no like. Shane vill aka till Sverige i jul och spendera den hemma, det vill jag ocksa men som det ser ut nu sa har vi inte pengar till det. Synd.

Jag har det jattebra har. Shanes foraldrar ar battre vardforaldrar an jag kunnat be om. Skolan gar skitbra och jag har fatt en hel massa nya vanner. Idag gick jag med i Students Against Drunk Driving pa skolan. Det ar en utbredd organisation runt landet. Sa spannande!

image142
Shanes föräldrar

Bebisar

image138


Kattungar

I fredas' pa vag hem fran skolan hittade jag fyra kattungar vid ett nedbrutet trad. Dem ar fortfarande valdigt sma och ostadiga, ogonen har nog inte forns precis oppnat sig. En liten unge skulle latt platsa pa handflatan. Dem ar sa himla sota! Shane ar saker pa att dem ar den svarta kattens ungar (postade bild litet tag sen). Hon var tydligen gravid sa...

Igar somnade jag med kladerna pa och vagrade vakna nar Shane forsokte vacka mig. Sa imorse gick han upp jattetidigt for att kriga pa tibia hehe. Det ar typ varsta kriget mellan goda och onda och Shane ar fortass i de goda. Sa hursomhelst gick jag upp tidigt ocksa, vid 8. Vi tog disken (handdisk) och jag varmde upp lite gryta fran haromdan' och gick ut med den till kattungarna som glusade i sig den. Kandes bra, varfor slanga nar nagan kan bli glad av den? :-)

Köttbullar

Igar stannade vi bara hemma fastan alla skulle till Bacons. Jag hade en jobbig dag i skolan och var slutkord och Shane ville sova hemma, sa Bacons far det bli nagan annan helg for oss.

Laxforhoret pa biologin gick riktigt bra, helnojd att jag spenderade den tid med uppgifterna. Ska verkligen satsa pa skolarbetet min tid har (hemma sen ocksa forstas).

Igar akte Shanes foraldrar bort over helgen igen sa det blir home alone time. Nu haller vi pa och lagar middag; hemmagjorda kottbullar och spaghetti. Mina kottbullar ar delicious ;-).

Torsdag

Nu har jag fightats med min geografi laxa. Uschabuscha :p

Jag kommer att stanna kvar i World Geography kursen men kommer fa gora alla prov och inlamningsuppgifter som en annan basic world geography gor istallet for ett stort public exam innan sommarn'.

Idag har det varit riktigt fint vader, soligt och varmt. Pa healthy living lektionen gick vi runt skolan i 56 minuter. Shane akte till st johns nar jag akte till skolan och han hade inte kommit hem nar jag slutat skolan sa jag gick men typ halvvags kom Eric och plockade upp mig nar han hade sett skolbussarna aka forbi hehe.

Shane kopte en superliten playstation 2, den ar som storleken av 4 skivfodral x) Till kopte han nyaste final fantasy (som jag ville ha) och 3x resident evil. Nyss kom Jeff over med en massa spel till, bl.a. GTA, manhunt, burnout & need4speed :p Hade helt glomt hur kul det ar med tv spel. Mysigt att sitta tillsammans pa kvallen och spela lite :-)

Nu ska jag gora mig redo for the bed, g'nite!

Kurser

Idag var alltsa forsta dan' i skolan.

Mina kurser ar:

English writing
Human dynamics
Art and design
Academic math
Healthy living
World Geography
Biology

Alla lektioner ar 56 minuter
genom hela dan'. Mitt schema har 7 dagar "day 1", "day 2" osv 7 dagar (eftersom jag laser 7 kurser sa far alla lika lang tid). Sa om day 1 ar en fredag sa laser man day 2 pa mandagen.

Det ar mycket skonare med korta lektioner som har an med ibland flera 2 timmars lektioner i rad. Fett jobbigt ju. Det ar precis som i amerikanska filmer; nar klockan ringer sa far man ga ifran klassrummet, aldrig tidigare och lararen far inte halla eleverna i klassrummet efter klockan ringt. Nar den val har ringt sa ar det ett anda rus i hela skolan nar alla ska till sin nasta kurs.

Min forsta lektion var Art and design idag (alla borjar 8:55 varje dag); vi skulle bara scetcha nagra foremal lararen la fram. Latt som en platt hehe. Nasta lektion var English writing. Man skulle skriva 3 paragraphs om sig sjalv. What more is there to say? Darefter har alla en rast fran 10:47 - 11:05. Da kan man typ ta nat litet att ata for lunchen ar inte forns 12:57. Pa den rasten satt jag med Terrance och hans vanner. Kandes skitbra att kanna nagra sa man inte sitter dar och hoppas att hitta nagan att prata med. Hursomhelst ar hans vanner helt crazy men kul.

11:05 hade jag biologi. Jag fick dela bok med nagat stort monster. Jag tror det var en tjej not sure. Haret var klippt kort som vilken normal killfrisyr som helst; glasogon och stor tjocktroja. Ganska stora brost men who knows, idag har val ganska manga stora killar stora brost ocksa. Naglarna var malade grona, tjej eller kille? Inte ens rosten avslojade konet.. Anyway hon/han var fett otrevlig darfor sparade jag inte krutet. Skitunge... grr (en av de tva daliga sakerna idag).

Efter biologin hade jag world geography public men den kursen kommer jag byta ut imorrn. Pa lunchen kom det fram tva tjejer och fragade om jag kande Brian Pitcher (Shanes kompis) javisst sa jag. Da sa hon att hennes kompis (Brians typ flickvan) var for blyg for att fraga. Sen fraga dem om jag skulle luncha med dem hehe.

Det som kandes riktigt bra var att efter lunchen sa har man bara en lektion kvar! Idag var sista lektionen healthy living vilket vi knappt gjorde natt i, gick ut och gick. Da gick jag med tva tjejer. Det ar valdigt latt att komma overens med folk; alla verkar nyfikna och vill veta och lara kanna en sa det lar inte bli nagat problem att finna kompisar.

Nu har jag latit Shane vanta ett bra tag, vi ska till Steves !

image136

Skola imorrn!

Idag ringde mr. Parsons och pratade med Andrea. Jag ska tydligen till skolan imorrn :o! Min forsta lektion borjar 9 men jag ska vara dar 8:30, sakert for att fa mitt skap, valja en sista kurs & sant..................... nervos.

Avalon mall

Avalon mall ar ett riktigt stort kopcentrum med asmanga affarer, stor bioteater och massa smaresturanger. Plotsligt fick Shane for sig att vi ska kopa ett playstation 2, sa det ska vi gora nasta vecka. Jag ar aven sugen pa en rosa kamera jag sett. Den hade riktigt stor screen och valdigt lattanvand. Forresten vore det mycket billigare att kopa den harifran Kanada an hemma i Sverige. Men det far bli vid ett senare tillfalle; jag har ju trots allt min brorsas digitalkamera att anvanda och det ar en bra en. Jag fick inget kopt, inte ens mina school supplies. Borjar bli lite brottom om jag borjar skolan pa mandag (gissar pa att det kommer bli tisdag jag borjar..)

Forresten igar..
Vi gick till Tim Hortons (stor take out cafe kedja.. mums). Efter att vi bestallt vad vi ville ha och skulle betala sa sager dem att dem inte tar vara bankkort (stod ingenstans) sa vi fick allt gratis. Yeah! Life as it should be hehe

Hursomhelst tankte
Shane och jag vanta tills slutet av September nar vi bada far betalt pengar sa ska vi ta en helg och kila till stan och handla. Bl.a. behover vi lite saker till rummet och bada behover lite nya klader nu nar det borjar bli kallare ute (fan va kallt det ar inne om mornarna). Sen vill vi se nya filmen Halloween (filmen premenition jag rekommenderade tidigare heter ond aning pa svenska). Ah min onskelista ar valdigt (ovanligt) lang just nu.

image135

Registration day

Idag var jag pa skolan och valde mina kurser, kanns verkligen spannande nu! Eftersom skolans datorsystem oturligt nog hade slagits ut sa kunde jag inte fa mycket information vad galler min homeclass teacher eller schema. Jag borjar inte skolan forns nasta vecka mandag kanske tisdag beroende pa nar dem far igang datorsystemet igen. Jag berattar vilka kurser jag tar nar jag fatt mer information.

Nu vantar Shane och jag pa att Jeff ska komma, vi ska till stan yeah ;-P Kopcentrumet stanger inte forns 22!

(kl. 19:08)

Piss on you


haha

Skola imorrn istallet

Min skola borjade visst inte idag utan imorrn istallet.

Idag kom Shanes kompisar Crystal och Jennifer forbi for att halsa pa (har inte traffat Crystal forr). Jennifer sa att hon skulle lagga ett gott ord om mig for nagra hon kanner pa skolan som ar i min alder. Dem ville aven att vi ska pa nagon fest med dem pa lordag... vi far se.

Imorrn ska vi troligtvis med Jeff (Shanes kompis) till stan (1h bilresa) sa jag kan kopa skolbocker och sant. Man behover tydligen en till varje kurs, och mappar och sant.. Jag ska aven leta efter ett par orhangen for det verkar som jag inte tog med nagra =/ Shane kanske ska pierca ogonbrynet ocksa. Spannande hehe.

Juste igar klippte jag min lugg, den blev kort men I like it.


image133

update

Igar bakade Shane och jag mockarutor och tog med till Steve. Gissa om alla blev glada =)

Idag ar det helt gratt ute, kommer sakert bli mycket regn idag. Imorrn borjar jag skolan. EEK!

Ensamma hemma

Shit vad dagen har gatt fort!

Igar var vi hos Steve och sag filmen Apocalyptica, genialisk ♥. Nar vi kom hem pa natten sag vi pa The Messengers, laskig! Bade jag och Shane somnade oforberett sa jag vaknade tidigt vid 5 och borjade da se pa Premenition (riktigt bra den med!!). Jag har inte sett pa en hel film pa sakert ett halvar tills igar for jag har riktigt dalig koncentration men jag sag alla filmerna och ovanligt nog var dem alla 4-5 poangare!

Efter att jag sett filmen somnade jag om och vaknade inte forns sent vid 11 (brukar ga upp tidigare) gick vi upp. Nu har Eric och Andrea akt ut for att campa tills tisdag- onsdag sa vi kommer vara ensamma hemma forsta gangen. Inte for att vi ska stalla till med fest eller nat, men det kanns jattemysigt att vara ensamma och fa lite mer frihet an den stora vi anda redan har.

Vi har precis haft en mysig middag och ska sasmaningom till Steves dar alla redan ar men forst lagger jag in nagra bilder fran kvallen hos Bacon :-P


RSS 2.0