Tankar

Nu är vi påväg mot ljusare tider. Solen skiner och våren är på väg! Det för så tydligt med sig hopp, styrka och glädje. Istället för att traska runt i samma snö, slask och gråa dagar känns det som man faktist är på väg mot något bättre!

Jag har mycket att se fram emot:
Påsklovet
Min födelsedag
Den dagen jag äntligen fixat mitt körkort
Sommarlovet
Pori jazz festivalen
Kanada!

Den senaste tiden har jag bestämt mig för att aldrig ta skit från "vänner". För som man säger "man lär folk hur man blir behandlad". När man överväger det positiva och det negativa man får ut av en vän ska det positiva väga tyngst! Jag har tagit så mycket omoget beteende för att jag vet att jag växt upp tidigt och att mina jämnåriga också kommer göra det, förr eller senare. Till sist vill jag säga behandla andra som du själv vill bli behandlad. Alla har hört den men lever inte efter det. Var en större person och medge dina brister, ingen är perfekt, men alla kan vara en större person och en bättre vän.

I love you baby ♥

Glad!

Åh jag fick sånt lyckorus nu när Shane och jag började prata mer om sommarplanerna. Vi planerar åka tilll Kanada så fort skolan slutar (ca 2,5 månader!) för att hinna till Pori jazz festivalen i Finland 16-19 juli :) Hoppas allt går som planerat! Shane har blivit lovad anställning från 1 april och jag har jobbat mycket extra på dagiset senaste månaden. Så det börjar se mycket ljusare ut.

I lördas var jag på Marias 18-års fest. Skitkul att träffa alla tjejer utanför skolan! Jag får planera in nåt på min födelsedag 7 maj.

Fröken positiv

Idag har varit en riktigt bra dag! Jag fick en generös komplimang av min sociologilärare, vilket värmde riktigt! Så efter lunch gick jag hemåt med riktigt bra humör. Kilade förbi dagiset för att skriva under papper och dom frågade om jag vill komma efter skolan imorrn med! Jag tycker det är jättekul att jobba där. Lite speciellt på småbarnsavdelningen (1-3år) då jag aldrig riktigt varit med småbarn. Men det känns ändå jättebra, kommer väldigt bra överens med alla förskolelärare jag arbetat med och dom verkar ju tycka att jag gör ett bra jobb! :-)

När jag kom hem slocknade jag direkt i soffan. Pappa ringde och väckte och frågade om jag varit i skolan. Jag som var helt borta sa ööh neeej jag somnade.. asså... öö. Så jag trodde förstås att det var en ny dag, haha. Vi har riktigt storstädat idag så det känns riktigt fräscht också.






Jag älskar  dom här två bilderna! Jag "klickade hem" förstoringar på dem 40x60cm och dom kom hem på bara 3 dagar! Skitfint kommer det bli med dom hängandes på väggen!

RSS 2.0