Inget speciellt

Idag har vi inte gjort mycket alls. Så tråkigt väder så man inte ens vill ut. Det snöade lite nu på kvällen också (för dem som inte märkte). Jag har skickat iväg några fler arbetsansökningar. Håll tummarna för mig. Det är inte alls lätt att hitta arbeten där dem inte ber om 18 år fyllda.

Igår däremot var vi i skärholmen. Det bidde en klocka från Regal, hårprodukter (trodde jag verkligen att jag kunde ha långt fint hår med bara schampoo & balsam?) och några T-shirts till S. Själv har jag inte ens lust att se på kläder just nu. hm.

Den 27e februari blir det körkorts kurs (nåt sånt) och så småningom blir det till optikern för synkoll. Känns verkligen lockande med körkort nu när SL (!#%\\) höjer priser och har sig. Fyfan vad jag hatar SL (till dem som inte vet det).

Aja hade väl inte mycket att säga
, lite sådär smådeppig igen. Kanske om vädret var på min sida skulle jag må bättre. Nu ska Söt och jag se på Weeds, sen blir det zzz. Natti natti

"Du borde veta att konstverk tar sin tid" - N. Bonté
Jag väntar fortfarande..

image213
Vadå? Ingen får sno srimppi, as if haha

Megadeth - Promises




I will meet you in the Next Life,
I promise you Where we can be together,
I promise you I will wait till then in Heaven,
I promise you
I promise, I promise


Klocka

När vi gick förbi Ur&Penn efter bion blev jag så sugen på en klocka! Dem har 50% rea där och jag såg några riktigt smaskiga i skyltfönstret. Flera av dem hade startpris på över 600kr som nu låg på 200. Inte illa! Speciellt nu när min klockas batterier dött känns det som jag hellre köper en ny än byter batterier. Det är ju inget fel på att ha fler klockor! Det är ju en snygg accessoar.

axcent


Den mittersta gillar jag nog mest, eller den sista. Vad tycker du?

Juno ikväll

Ikväll blir det bio på sergel. Juno ska vi se, det verkar vara en mysig komedi, och den har fått bra omdöme.

image202



Update 22:17

Helgrym film. Äntligen en komedi som inte är korkad med överdrivna scener. Se den! :-)

Ny design


image201

Det bidde ny design imorse. Äntligen fick jag till det med bakgrunden, någolunda iaf. Ändrar nog texten i headern, den känns lite väl kaxig. Jag är ju inte hälften så kaxig som jag brukade vara. Det är bra såklart, känner mig snällare, men jag har också blivit mycket blygare. Något jag riktigt lider av. Vågar inte ens ringa folk jag inte känner utan att hjärtat börjar hårdklappa och jag blir helt röd i ansiktet och börjar stamma. Aja det blir väl bättre med tiden, men vad hände? Vart är mitt gamla jag?

Hoppas mina läsare tycker om designen :)

BE07

Jag läste nyss e-mail jag fått från SYV. Jag ska börja 2:an på beteendevetenskapliga linjen med 91:or efter sommarn (läste 1:an före Kanada). Om jag vill kan jag läsa in engelska A andra halvan nu tillsammans med den klass jag ska gå i eller så kan jag pröva den, vilket jag ska göra. Känner att jag lätt klarar av Engelska A efter att fått A i english writing - på high school i Kanada.

Oh well nu blir det sova, Shane ska upp och iväg tidigt med Janne igen. Gonatt!

image204

Vändning?

Det känns som det är en vändning på gång nu. Ända sen julas har jag känt mig lite deppig. Jag tror det har att göra med allt nytt. Alla andra går till skolan men inte jag. Jag fick säga hejdå till alla vänner i Kanada. Alla rutiner jag vant mig vid hos Shane får bytas ut till dem gamla vanliga här hemma. Men kanske mest av allt tycker jag det är jobbigt att tänka på framtiden. Vad händer härnäst? Vad ska jag göra efter skolan? Hur ska Shane komma hit? En ständig oro-känsla i kroppen. Många bär väl på någon slags oro inför framtiden, men det är väl allt på samma gång nu tillsammans med alla förändringar som gnagt i mig. Det får räcka nu.
image202






Simpsonized

hahaha :-)
image199

Lista 6

Hur svarar du i hemtelefonen? - Heidi
Hur svarar du i mobiltelefonen? -Hallå
Vem ringde du senast? Constantin
Vad gör du innan du somnar? Kramas
Vad gjorde du kl 1 inatt? Satt uppe
Antal timmar sömn inatt? 9
Vad är det första du gör på morgonen? kramas
Vem vet mest om dig? Shane & mamma hihi
Vem vet du mest om? Shane
När fyller du år? 7 maj
Vad heter du i efternamn? --
Vad ser du fram emot? 18 årsdagen!
Vad vill du ha just nu? ett jobb & körkort
Vem saknar du mest just nu? Tiffany
Vart bor du? Tullinge
Är du polare med grannarna?
Vad är din favorit färg? grön
Vilken maträtt tycker du bäst om? sushi är ju en klass för sig
Bästa filmen? hmm butterfly effect passar min smak
Vilken dag mår du som bäst? fredag
Vart var du senast du var utomlands? hmm Kanada, eller USA i 6h
När ska du åka utomlands? sommar lär det bli, kanske finland innan :-)
Vart ska du då? Någonstans varmt och skönt
Har du några syskon? yes, en bror
Var är dina syskon just nu? Han är hemma hos sig
Vad ska du göra efter det här? vi får se..

Tattoo & Piercing

Det kommer verkligen i vågor då jag vill göra en tatuering eller piercing. Just nu känner jag mig supersugen på en piercing. Naveln eller conch i båda öronen kanske?

På Crescent collegiate
(skolan jag gick i i Kanada) var det väldigt många som hade tatueringar. Jag kan nog säga att 50% av alla i min årskurs hade tatuering! Det var även väldigt många yngre än mig som hade tatuering. Kändes lite konstigt för på gymnasiet här känns det som ett oj när man ser någon med tatuering (inte många alls dvs). Men tatuering får vänta, känner mig för ung och inte alls tillräckligt insatt just nu.

Anyway.. om det inte vore för min önskan om fortsatt arbete på psykiatriska kliniken även i sommar så skulle jag nog redan piercat mig. Tyvärr får man ju inte ha det om man ska arbeta på sjukhus. Hmm..
Letade men kunde inte hitta någon bild på min gamla monroe.

image198
Därför är det kul med piercing,
man kan smycka annat än de vanliga.

PEACE

hihi ännu en tävling, why not? =) Denna anordnad av Emma

image197

Ivy+Rogil

image195

♥ Together Forever And Never Apart
Maybe By Distance But Never By Heart ♥


Ledsen

Åh dagen slutade ju åt helvete. Ögonen är helt röda och svullna och jag har svikit min vän Michaela, förlåt. Oh well, bättre dag imorrn då. Mormor kommer imorgon bitti från Finland så det ska bli väldigt trevligt att träffa henne. Har inte sett henne på över ett halvår. zzz gonatt

 image194


Måndag

Jag ska väl börja beteendevetenskap efter sommarn med 91:orna. Känns väl ganska okej, hoppas att det är bättre stämning i den klassen! Jag känner absolut inte att jag gått miste om ett år nu utan att jag blivit så mycket rikare. Jag har lärt mig så mycket saker man inte lär sig när man tryggt bor hemma med mamma och pappa som man gjort i alla år. Det är även en väldigt bra merit att ha bott utomlands. Jag ser den här tiden utan skola som tid för mig att samla krafter inför många fler år av studier och samtidigt lära mig köra och göra pengar för framtiden.

Idag har Shane och jag städat samt hämtat ut framkallade bilder från nyår. Innan Kanada köpte jag två söta ramar med FRIENDS och LOVE där man lägger in bilder i bokstäverna. Kanske lägger upp bilder när jag är klar :-)

Bye Bye!

SYV träff idag

Snart ska Shane och jag kila till stan. Han ska möta upp min bror och jag ska in i några butiker.

Vid 15:45 ska jag träffa SYV på min gamla skola. Börjar bli riktigt nervös. Jag tänker inte gå tillbaks till min gamla beteendeklass hursomhelst, trivdes inte där för en minut. Däremot skulle jag vilja ta en kurs nu, kanske matte. För att ha en kurs avklarad till nästa år. Hoppas det går! Sen blir det söka arbete när jag vet hur det blir med skolan.

Wish me luck!

Söndag

Vilket fint väder det har varit idag! Shane och jag började dagen med att kratta löv och en promenad hehe :-) Senare kom bror och hans flickvän på vår vanliga söndagsmiddag, mitt val - lax som pappa rökte idag :-D Precis så ser en bra söndag ut för mig.

Nu fortsätter Domestic disturbance på fyran. Bra hittils!

Ha en trevlig söndag

God morgon

Det blev en tidig morgon idag. Älsklingen är ute med min bror och jag sitter här ensam och surfar lite.

Jag läste precis att Nicole Richie och Christina Aguilera har fött sina barn! Roligt :-) Nicole Richie är bara blåst i mina ögon men Christina Aguilera är en favorit bland hollywood kändisarna, absolut.

Ska väl lägga mig igen! God morgon i alla fall :-)

image193

Tickets

image192
Oh yea

Blir så glad när jag ser hur lycklig Shane är :-)

En till bild från nyår

image191
Michaela, Shane & Nathalie ♥

Megadeth concert

Jag tror det var på MTV vi fick nys om att det är en Korn concert i stockholm den 4:e februari. Det vore kul att gå på tänkte vi och gick in på ticnet för att ta reda på mer. Så gissa vad vi ser precis under Korn? Megadeth, Shanes "favorit-band-genom-tiderna". Så glad för honom. Han har flera gånger skojat om att se Iron maiden live är hans livsmål, men det här är ju minst lika bra! :-)

Megadeth den 6:e februari ska det bli!

Snart 1½ år

Tiden har gått så fort. Den 18 februari har jag och Shane varit förlovade i 1½ år! Känner mig lyckligast som får vakna varje morgon brevid min favorit :-)

Usch va trögt det går att skriva blogg-inlägg när man inte gjort det på ett bra tag, får jobba på det! :)

Nyår 2008

image189

Blogga igen

Som alla säkert vet har jag landat i Sverige igen, ett bra tag sen.

Jag funderar på att ta upp bloggandet igen men designen känns så tråkig och jag vill att kategorierna ska vara bättre organiserade först. T.ex. vill jag ha alla inlägg från min tid i Kanada i en egen kategori men det verkar som att jag isåfall måste uppdatera varje inlägg försig igen..

Hursomhelst vill jag önska alla som fortfarande tittar in i min blogg en trevlig helg och hoppas ni fortsätter läsa när jag väl börjar skriva igen :-)

RSS 2.0