I love Judge Judy



Prank call soundboard

Screeching ceremony

Idag har jag varit i skolan :-)

Och jag har varit supeduktig. Jag hade helt glomt bort att jag hade en stor hemma-laxa till imorrn. Och jag som absolut inte ville ha laxor att gora idag gjorde allt i skolan. Sammanlagt gick det 2,5 timmar att gora alltsammans, och jag gjorde det hela pa skoltid! :-D Sammanfattat ville jag bara fa ur mig att jag kanner mig duktig.


Shanes arbetsgivare vill ha fest for mig innan vi lamnar Canada (han ar delagare av klubben har). Han tjatade att jag ska screechas in. Alla sager att man maste screechas for att bli en riktig Newfie (newfoundlander). Det ar typ nagan slags tradition/ceremoni man gor med folk fran utanfor newfoundland! Ska bli valdigt spannande. hmm :-)


Screeching

uschabuscha

Blondinbellas larorika ord

Ah jag blir sa acklad av blondinbellas skitsnack. Fattar inte hur folk kan lasa hennes blogg och motivera henne till att fortsatta sin smorja. Uhhh. Det dar var fan sista gangen jag laser blondinbella.
"Det kan inte vara lätt att komma från ett bondsamhälle och slåss från underläge."
"Jag tjänar ju i alla fall pengar på er, vad gör ni?"


Har inte moderaterna visat vad dem gar for an? Dar har vi nya generationens moderat.
Allt snack om ett battre Sverige, for vem? Alla moderat-skandaler.
Dags att rosta rott.

usch

Glögg

Vi kom hem idag vid 17 fran Bacons. Hade jattekul! Vi var uppe till sent pa natten och skojade runt. Kandes lite 70-tal over det hela. Vi hade ingen tv eller musik. Bara Shanes trummor och killarnas elgitarrer. Kanns kul att liksom umgas som man brukade gora utan alla moment runt omkring. Sen hade vi lite dricka som hjalpte till forstas. Shane hade kopt Malibu passionfruit till oss, men det blev inte alls mycket for min del for jag tyckte inte om den.

Iallafall. Eller I alla fall. Jag hittade Glögg som jag tog med hit forra julen nar jag var har. Det gar inte ut forns april 2008 sa jag bestamde mig for att smaka. Och sa gott det var! mums. Kanns verkligen som jul nar man fatt i sig lite varm glogg :-)

Nu ska vi till Steve's ett litet tag och se pa en film eller sa. Trevlig Lordag!

image164

Hugh Hefner

image163


Igar satt jag och sag pa ett av mina favorit-tv-program, namligen The girls next door med Hugh Hefners flickvanner Holly, Kendra & Bridget. Sa gissa vad jag dromde inatt! Jag dromde att jag var en av hans flickvanner! Sjukt haha. For att lagga till sa har jag inte haft nagra "bra" drommar pa senaste, sa det var kul att ha en med lite mer fantasy i :-D Och nej jag dromde inget snusk med Hugh! Jag gillar tanken av hans planbok och tycker att han ar en stralande affarsman (sag en dokumentar om honom nan manad sen), men dar tar det stopp!

Hursomhelst! Nu vantar vi pa att fa skjuts av Jeff. Vi ska alla till Bacons! :-)

Art and Design

Hade precis matte-prov som jag tyvarr tror att det gick ganska daligt pa :(

Shane ar pa kliniken for att se vad som ar fel pa hans ben. Han har haft skitont i hoften i snart en vecka.

Bildlektionen jag ar pa just nu gar skitsegt for att varan riktiga larare inte ar har, sa vi har en substitute som inte vet naganting. Jag ar fore alla andra i klassen sa medans dem andra haller pa och gora klart vinolium tryck (stavas det sa?) sa sitter jag vid datan och forsoker komma pa ideer till nasta assignment som ar scratchboarding. hmm. Har for mig att vi gjorde det i tradgardsstadsskolan for lange sen.

Nasta lektion ar Writing dar jag har gjort ett superfint fotocollage pa min familj, som ska vara inlamnat idag :-) Aven Shane fick en plats dar. For han ar ju en del av varan familj!

Igar pratade Shane och jag om vara minnen om forsta traffen pa arlanda. Sa manga glada minnen! Den dagen maste vara den basta dagen hittils, tillsammans med alla andra underbara dagar jag spenderat med Shane.

Jag sitter och vantar pa att mamma ska svara pa msn. Har inte pratat med henne pa nagra dagar. Shane ringde igar och fragade om det gar att andra hans returbiljett, tillbaks till Kanada, till senare- och det gar! Sa nu ska vi se med mina foraldrar hur lange dem tycker det passar att Shane stannar hos oss. Over julen ar ju bestamt redan, men som det ar nu ar det bara tre veckor, och jag vill ha honom kvar langre!

Min alsklingspojke, typiskt att man ska finna sin stora karlek i Kanada va, hah! Men vi har gatt igenom betong for varandra, och det ska vi fortsatta med!

Nu ar det lunchrast snart 8-) Ha en trevlig mandag allihop!

Resident Evil 4

Jattespannande!! Jag vagar knappt spela det om inte Shane ar i rumme + att han ar mycket battre an mig sa kor jag fast blir jag bara tjurig om han inte hjalper till :-D hihi

Resident evil 4 for ps2 kan jag verkligen rekommendera. Jag har aldrig gillat spel dar man dodar massor men nar jag var ensam hemma tankte jag overraska Shane for han har velat att jag ska prova! Nu tycker jag det ar jattekul! Kanns liksom bra att skjuta dem dar fula elaka zombierna! Dessutom spelar jag Ada Wong som ar helgrym tjejkaraktar.


image162

Report card

Idag gick jag fran skolan fore sista lektionen for den kandes onodig med lunchen precis fore. Shanes mamma kom och skrev ut mig fran skolan. Efter det skjutsade dem mig till var Shane och Pat jobbar (vid klubben). Vi at lunch tillsammans och sa stannade jag dar nagan timme och gjorde dem sallskap medan dem jobbade. Efterat gick vi till klubben dar Jamie (deras chef) raknade ihop deras veckolon och delade ut den hmm. For att fira helgen som kommer bestallde jag och Shane en Creme de Banane shot och en bailey's. Pat borjade spela pa spelmaskinerna och vann nastan direkt $320 (2,029kr)! haha dem fortjanade han! Han bjod Shane pa ol och jag fick en white russian ( inte min smak!).

Igar fick vi vara report cards! Mitt medel betyg ar 80% hmm.. Tyvarr drog matematiken ner mitt medel. Jag har 63% i matte just nu, det ar grundat pa 3 quiz dar forsta jag fick 40% pa pga. att den inneholl saker dem bara repeterade fran fore sommaren, som jag inte gjort forr. Men nu har vi prov pa mandag som ska lyfta upp mitt medel!

Pa betygspappret stod aven en kommentar fran varje larare man har. Ms. F som jag har i Writing skrev "Heidi is a polite and co-operative student" vilket gjorde mig riktigt glad for jag trott att hon ogillar mig :P! Ms G. som jag har i Human Dynamics skrev "Excellent student; excellent work!" :-D

  • Jag hade +90% i Art and design och Human dynamics. Sen betygen skrivits har jag hojt mig till 90%+ i aven Writing, sa ms. F.
  • +80% i Biology och writing (nar betygen skrevs som sagt)
  • +70% i Healthy living & World geography

Juste sen har vi gett bort alla kattungarna! Sa nu behover ingen av dem bo dar ute nar kalla vintern kommer! Det kanns bra :-)

A secret place - Megadeth


Alskar laten men tyvarr inte videon :p

Lat Sondag

... men jag har ingen skola imorrn!! Det ar en rod dag pga Remembrance Day vilket det ar idag. Kommer vara skont med bara 4 skoldagar nasta vecka.

Shane sitter och spelar Resident Evil medans jag sitter har med Buddy i famnen. Buddy har blivit sa fin katt. I borjan kunde han fa sma galen-attacker men nu ar dem allt farre. Tyvarr hander det att dem kommer pa natten nar vi forsoker sova, men som sagt - inte alls lika ofta!

Jag har borjat fundera pa julklappar och sant. Jag ser verkligen fram emot julen i Sverige. Tycker nastan att jul 1 gang om aret kanns for ofta, for nu nar jag missade forra julen i Sverige, sa kanns den mycket mer spannande nu i ar! Shane fyller ju aven 22 den 21 december, tanker se om jag kan hitta nagan lara-svenska-nyborjade ljudbok, eller kanske program till datorn... Vi far se, men jag vet att han skulle uppskatta det :-)

Snart borjar Desperate Housewives, tillsammans med det ska jag ha Jello & Custard!

image160

INTE KUL

Ah fyfan jag ar sa otroligt arg och irriterad. Allt gar fel. Jag skrev just ett valskrivet inlagg fastan jag ar hur tjurig som helst. Och sa plotsligt klickar jag fel naganstans och allt jag skrivit ar borta! AHHHH. Shane har jobbat hela veckan till sent och allt som allt har vi umgatts runt 4 timmar/kvall. Idag skulle han arbeta 1, max 2 timmar och har sitter jag ensam 4 timmar senare!! HOPPAS ni har en battre lordag!

Rengnig fredag

I dag har det verkligen osregnat hela dagen.

I skolan var det ett riktigt halabalik. Alla var uppkladda i svarta finklader for att fira remembrance day som ar pa sondag (11/11). Remembrance day ar en dag da Kanadensare hyllar och minns alla veteraner. Pa Crescent collegiate ar det har jattestort! Som sagt var alla finkladda och bar pa en liten poppy (rod blomma som symbol). Manga elever hade pa sig uniform. Sen var det dags for rememberence day assembly. Da samlades hela skolan i gymnastiksalen for en samling dar det sjongs och sant. Bl.a. sjong koren pa skolan, en jatteduktig tjej spelade gitarr och sjong vackert. Teatergruppen hade nagan forestallning. Rektorn talade. Allt detta holl pa i nastan 3 timmar (!).

Nar jag kom hem ringde jag mamma direkt for att beratta om mina planer om vad jag vill gora efter jul. Mamma tyckte det lat bra men jag vill inte namna nagat innan jag fatt klartecken av pappa ocksa :-)

image159
Remembrance Day Poppy

I skolan

Hej alla glada.

Nu sitter jag i skolan och har recess (15 min rast). Jag har inte haft lust att skriva naganting pga flera saker. For det forsta ar jag sa trott pa min bloggdesign USCH snalla nagan hjalp mig hehe. Sen har det hant massa saker. Jag har bestamt mig for att stanna hemma efter jul. Missforsta mig nu inte, det har ingenting med Shane eller Shanes familj att gora. Jag och Shane star stadigt tillsammans och det kommer vi fortsatta med. Shane ska nu ansoka om visum sa han ska flytta till Sverige med mig sa fort han far tillstand.

Det har mer att gora med skolan.. Jag ar ganska besviken pa det jag fatt i skolan. Jag har betalat over 30 000 for den har terminen, och tanker inte betala en till 22 000 for andra terminen, nar jag kan fa en battre skolgang i Sverige. Samtidigt saknar jag mina foraldrar och vanner supermkt i Sverige. Jag hade kunnat overse det har med tanke pa att jag ar otroligt lycklig nar jag ar med Shane men jag tanker inte mjolka mina foraldrar pa sana summor av pengar for den har skolan. Det kanns lite trakigt nu nar jag fatt en hel del kompisar har. Pa den fronten ar det battre har an det nagansin var for mig i Tullinge Gymnasium.

Shane har fatt arbete ocksa... ah nu ringde klockan,maste kila.. jag har academic math nu!
Hejda!

skola om 30

.. men jag maste bara saga att jag ar sa glaaaaaaaaad for Shane och jag ska spendera julen hemma :-)

Vi kommer anlanda till arlanda december 14, 07:30

Skriver mer ikvall!

RSS 2.0