De tre musketörerna

Ska snart iväg till stadsteatern med klassen, vi ska se "De tre musketörerna". Spännande. Sen när jag kommer hem blir det god mat och mys =)

Pluggar.. men jag är glad!

Jag är jätteglad faktist! Den här veckan är kort som nog ingen missat (kristihimmelfärd). Skolan är lugnare nu, vi avslutar typ alla kurser nu med det sista, skönt! Men det som är skönast av allt är att Shane fått ledigt från augusti första, tre veckor!! Och nästa vecka ska vi boka biljetter till Kanada!

Jag saknar alla där borta mer än jag trott att jag skulle! Jag saknar Shanes föräldrar som egna nu. Jag hade i början svårt att acceptera hur annorlunda deras liv är än vårt här i Sverige. Men nu när jag inte träffat dem på länge har jag börjat sakna dem för allt det andra. Hur mycket dem bryr sig om oss, hur rara dem är och vilken trevlig pojkvän dem uppfostrat åt mig! hehe =) Mest av allt saknar jag nog Shanes kompisar där borta. Jag säger "shanes kompisar" men dem är ju mina också! Det var dem vi var med varje dag och dem är verkligen såna där "nära vänner", som liksom alltid finns där och är ens kompis. Utan massa strul och skitsnack!



När vi ska dit har dem planerat en roadtrip! Vi ska bila runt i newfoundland, åka till nåt gammalt vikingställe! Antingen kommer vi övernatta på vandrarhem eller tälta nånstans, och grilla! Sen vill jag också fiska i en av dammarna. Det är typ en timme till 1½h promenad i skogen tills man kommer till dammar med fiskar i! :D hehe. Ja det märks säkert att jag ser fram mot att åka dit! Ska bli så kul att komma ifrån vanliga vardagen och bara leva "det bekymmerlösa livet" haha.

Juste, då i augusti, den 18:e firar jag och Shane 3 år förlovade!!! Det är helt sjukt vad tiden gått fort. Kan inte förstå att vi varit tillsammans så länge! Det här året ska jag verkligen se till att vi får fira det lite. Förra året var det inte kul alls då mami mådde så dåligt....

Vad höll jag på med nu då............. ja jag pluggar skit-aktiekunskap!! Nej det är inte skit, men det är skit när jag har mycket plugg och lämnar det till sista dan' innan prov!!!!!!!!!! Wish me good luck! 8-)

Födelsedag

Då är den dagen här. För exakt 19 år föddes jag..
Inte för att dagen i sig känns speciellt, för visst är det bara en vanlig dag. Men på något vis vill väl alla ha en egen dag på året, då bara en själv får lite egen uppmärksamhet (?). Det kommer säkert från barnsben, när man fick massa presenter och det var lycka... För visst var det lycka när jag fick min lilla pärla ett år sen =)


Gammal?

Aldrig hade jag trott att jag skulle bli intresserad av att läsa dagens industi. Men jag har verkligen fått smak för vad som händer i industin, och börsen. Det är kul att se hur min förutspå"ningar" (hur man nu säger det) slår in! Jag förutspådde att det ska gå riktigt bra för AstraZeneca (läkemedelsföretag) nu när svininfluensan slagit till. Så jag satsade och jag tjänar! hehe. Nu är det ju "låtsas" pengar jag satsar med, på aktiekunskapskursen. Men i framtiden kommer jag våga satsa med riktiga pengar när jag har lite erfarenhet! =) Alla borde ha aktiekunskap i skolan.

RSS 2.0