Nattblogg

Jahapp, vad gör jag fortfarande uppe? Jag försöker komma ihåg allt som ska packas för resan, en liten läxa inför imorrn och ladda musik till mp3n. Det var ett större jobb än väntat. Jag har varken laddat ner eller ens lyssnat på musik sen i somras. Alla gamla låtar (som jag alltid lyssnat på) på datorn påminner om saker jag varken orkar eller vill tänka på.

Det känns som jag försöker undvika varenda tillfälle att bli ledsen. Tänker hellre på annat, jag har varken tid eller ork att ta itu med alla jobbiga känslor, för vem fan har det när man ska gå till skolan, göra läxor, städa, tvätta, laga mat, betala räkningar, sova. På det måste jag hinna umgås med vänner för vips som det är finns inte ens dem få som jag har kvar.

Oj så tråkigt inlägg det blev. Ingen Fröken positiv här inte...

Laddar inför ny vecka

Finstädat
Nytvättat
Ensam hemma
Alla thesims2 expansions
Hallelujah

Håkan får jobb!

Jag är så stolt över mig själv! Jag har ju praktiserat på en förskola som ligger en minut härifrån (bekvämt). Flera gånger under min praktik (som tog slut i fredas) har dem behövt vikarier och klagat på hur dem inte har någon att ringa dit. Så i fredas hände det igen. Så efter min praktik fick jag stanna kvar som vikarie och stänga! Eftersom jag inte har skola på ons, tors, fredag eftermiddagar, och det är just eftermiddagar dem behöver hjälp så passar det perfekt! :-)



RSS 2.0