Måndag

Imorse övningskörde jag, och det gick så mycket bättre nu än förra gången. Skönt. Efter det handlade jag lite pepparkakor och glögg och gick hem. Pappa kom med lite saker från mormor, tog med katten, och skjutsade mig till skolan. Jag åt och letade efter mina klasskompisar, nowhere to find. Så jag blev ledsen och gick hem. Var väldigt trött och har haft en ganska "ledsen" dag idag. Så jag somnade i soffan, lång & skön tupplur innan Shane kom hem. Vi lagade tacos och nu latar vi oss i vardagsrummet. Godnatt

Stress vecka ahead!

Ja usch nästa vecka kommer bli jobbigt. Orkar inte alls.

Måndag:
Övningskörning, sen två lektioner i skolan.
Tisdag: Plugga sociologi
Onsdag: sociologi prov, övningsköra
Torsdag: körprov, plugga naturkunskap
Fredag: naturkunskaps prov

Jag hade första körlektionen på länge i fredas och tyvärr kände jag mig mer nervös inför uppkörningen efter lektionen än innan. Efter att inte ha övningskört på över 2 månader kände jag mig väldigt rostig och obekväm i manövreringen av bilen. Inte förns mot slutet av lektionen började det kännas mer bekvämt och naturligt att köra.

Den här helgen har vi varit hemma och tagit det lugnt, städat och umgåtts med några vänner. Vi har suttit barnvakt för pappas katt Emma sen i torsdas då han varit i Finland. Jag älskar den kissemissen, hihi.

RSS 2.0