Uppkörningen

Kan ju säga att jag blev helt knäckt när han sa att jag inte blev godkänd. Har ju inte haft något annat än motgångar på senaste och det enda jag riktigt sett fram emot och hoppats på har ju varit att få körkort, idag. Deppat hela dagen men nu börjar jag väl känna mig lite bättre igen.



Det enda riktiga "felet" jag gjorde var att jag var för blyg att komma ut på motorvägen. Alltså jag tog inte riktigt för mig när det var dags att byta fil, samt att jag inte riktigt vågade accelerera snabbt just då, när man ska klämma sig in bland massa andra bilar i hög fart. Men jag tycker själv att det är förstående, jag borde helt enkelt tränat mer på motorväg innan jag försökte mig på uppkörningen. Jag har ju inte riktigt tränat på det alls. Nu ska jag iaf boka in 2 till dubbellektioner så jag får till det med infart på motorväg.

Så Shane åker snart tillbaks till Kanada
, for how long is yet to find out... gulp. Mamma mår inget vidare men har nu permission från sjukhuset efter att ha varit inlagt ett par nätter. Finns det något värre än att se sin mamma må väldigt dåligt? Tror inte det.

l love you




And when I'm about to fall somehow you're always waiting with your open arms to catch me

No positivity here


Fortfarande svarta moln ovanför mig, väntar ihärdigt på solsken igen! Trött och deppig.

Blir så jäkla förbannad på hur sjukvården funkar här i Sverige. Mamma fick mer hjälp under ett dygn i Finland än under de senaste månaderna i Sverige. Hon åker till akuten och får alvedon, tas man som ett skämt eller? Och nej, hon opereras inte i sommar för hennes läkare är på semester!? Jag bryr mig inte om nåns semester när min älskade mamma är allvarligt sjuk!



Upp och ner, ner och upp!

Går hela tiden fram och tillbaka från ledsen deppig, nervös, glad, lycklig, ledsen och deppig igen. Orkar inte med denna rutshkana!

Blev igår påmind om att skolan
börjar snart. Fick en klump i halsen, nästan tårögd, jag orkar inte, inte nu! Jag har precis kommit in i mitt arbete. Tycker faktist om det nu. Har massor med trevliga arbetskamrater och kommer mycket bra överens med dem jag i början hade svårt för! Nu ska allt bara ändras, nu ska jag inte längre jobba varje dag utan nu ska jag snart börja i en ny klass, lära känna nya människor. Och jag är så orolig! Tänk om det blir som förra året? tänk om det inte blir bra? Jag kan inte minnas något kul med ettan på gymnasiet. Tänk om det blir så igen? Låt det inte bli så igen!

Samtidigt lever jag idag och är glad och tacksam för allt jag har. Läste precis Natasha Peyres blogg. Hon fick tydligen sitt körkort igenom igår, lycka. Väldigt snart har jag uppkörning och jag är så nervös och förlängtansfull så jag spricker. Men tänk om jag inte klarar det? Jag skulle bli förkrossad, usch hemska tanke. Jag räknar med att jag fixar det. Och om inte? Då bokar jag bara en ny tid! Jag vet ju själv att jag är duktig, men nåt kan förstås gå pipens när man sitter där jättenervös och ska bedömas. Aja. Ny körlektion imorrn innan jobbet. Wish me luck! :-)


Nåt jag är riktigt duktig på är blockwars iaf, haha!!

xbox360

Vilken trevlig kväll vi hade igår, tack alla som kom!

Idag har jag varit väldigt bakis trots att jag varken drack mycket eller blev riktigt full, bara sådär glad som man ska vara :-) Så därför håller jag inte med om att  "man mår som man förtjänar"!

Vi gick upp tidigt och åkte till mina föräldrars hus och matade och släppte ut katten (mina föräldrar är i finland). Sen åkte vi till stan och köpte xbox 360 och grand theft auto 5 som Shane så länge suktat över. Nu kan han spela över live med sina vänner i Kanada, tufft. Efter stan blev det till föräldrarnas hus igen och släppa in katten... blä tröttsamt med allt fram och tillbaka åkande.

Nu blir det sova, imorrn ska jag upp tidigt och ha körlektion innan jobbet.

Dagen

Imorse var jag på körskolan och bokade in mina sista körlektioner inför uppkörningen. Trodde inte jag skulle hitta några tider men jag fick tre dubbellektioner, alla innan jobbet vilket är toppen. Orkar ju knappast ha körlektion efter 18 när man jobbat hela dan.

Jag fick jobba nån timme på hamngatan idag vilket var en trevlig upplevelse. Kul att se hur dem har det på andra mcdonalds resturanger. Men jag skulle verkligen inte vilja byta från sergel, trivs jättebra där. Vi har en fin resturang med stora ytor och väldigt trevliga arbetskamrater. Trivs som fisken i vattnet :-)


Dags att blogga igen?

Har fått klagomål, eller kanske är det önskemål om att jag uppdaterar för sällan. En bra början är ju iallafall att lägga upp ny bloggdesign.

Fick också en ny bild tagen på mig för bloggen, men vad är det där för finurlig min? hehe

Glader



Så glad FÅR man vara när man precis klarat teoriprovet! Nu är körkortet så nära att jag nästan kan känna på det!

Mycket sen sist

Så var det ett tag sen jag uppdaterade igen. Sen dess har jag och Shane flyttat till Tullinge Centrum, en jättefin lägenhet på 58kvm.




Vi har fortfarande inte fått allt iordning här, därav stöket. Soffa har vi heller inte, när vi fått det vänds förstås tvn mot vardagsrummet. Men väldigt mysigt är det, om jag själv får säga det :-)




Igår gifte sig Janne (min bror) och Linda. Det var så vackert och kvällen blev verkligen lyckad. Alla såg ut att ha jättekul, och det blev en hel del dans!


RSS 2.0