Flygbiljetter

Fuuck! igår kollade jag upp priser på biljetter till St. Johns i Kanada (dit jag ska dårå). Gissa priset? mm alla var över 10.000kr. Observera att dessa var oneway tickets. Idag ska iaf jag och mamma till en resebyrå och se vad dem säger där. Förhoppningsvis även boka biljetter. Jag hoppas innerligt att det inte finns någon tjallare som läser det här och att min älskling inte sitter och översätter mina blogginlägg (hehe), för jag planerar att överraska honom med att dyka upp hos honom oväntat :-) Får se hur det blir.




image84

CONSTANTIN PÅ 18 ÅRS DAGEN!



Solbränd

Såja.. åkte till jobbet 6 och kom hem strax före 17. Fyfan vad trött jag är. Min hud bara svider av all sol den fått idag. Det ser ut som jag har ett vitt linne på mig. Jag ska aldrig mer köpa något från McDonalds (åhhh arghh grrr). Vi drog dit för lunch och jag var förstås råhungrig i god tid. Jag köpte en kaffe, en burgare och vatten. Hamburgaren smakade blask och köttet var RÖTT (uuuschhhhh) kaffet smakade vatten. Nu minns jag varför jag inte gillar McDonalds. Ett plus dock för kallt och väldigt tillfredställande vatten :-]

image83
yahweh

Midsommardagen

Igår var det alltså midsommar (om nån nu missat det). Min bror och hans flickvän var här med oss då. Det var väl trevligt :-)

Sen på kvällen bar det av till fest. Tänker inte ens kommentera det...

Så idag har det bara regnat. Mysigt tycker jag. Då kan jag sitta ute på balkongen i min rosa morgonrock och dricka kaffe (hehe).

På måndag måste jag be om att få sluta tidigare för jag har tid hos en notarius publicus ("Notarius publicus ((latin, "offentlig notarie")) är en person, ofta utsedd av länsstyrelsen, som har till uppgift att hjälpa allmänheten med bland annat: bestyrka namnunderskrifter, avskrifter, översättningar och andra uppgifter om innehållet i handlingar"). Jag måste få tag på en scanner också så jag kan skicka dokumentet till mr. Walsh (han som pysslar med mina studiehandlingar i Kanada) med detsamma. Jag är grymt stressad med alla papper. Tänk om dem inte blir färdiga i tid? elaka tanke..

image82

Solbränd men munter

Jag arbetar 06:30- 16:00. Det känns, men jag tjänar pengar, muskler, erfarenhet och solbränna.

Min andra chef, för arbetet på psykiatriska kliniken, ringde mig och sa att han vill att jag börjar ett par dagar tidigare, 11 juli, så kan han som arbetar där nu lära mig rutinerna. Han beskrev att det finns tunnlar under sjukhuset, och nån slags affär bara för sjukhuset där under, där jag ska köpa varor till patienterna från. Dela ut mat och hämta brickor och sånt. Och va tufft; jag fick namnet på han som sommarjobbar där nu! Det är en gammal klasskompis! Toppen :-)

Shit nästa vecka har en kär vän sin 18-års fest. Vad ska man ge grabben i present? Nåt att klura på...

Juste! Shane och har blivit bjudna på Shanes kusins bröllop 25 augusti. Vill så gärna hinna dit tills dess. Träffa Shanes pappas släkt. Hans pappa har 8 syskon och hans mamma har 10! Deras släkt är jättestor. Alla verkar supernyfikna på mig, flickvännen från Sverige! Spännande.


image81
image80
(sorry Shane, I just had to! }:-))

Första arbetsdan' imorrn

Yesyes, jag fick jobbet! Det är trädgårdsarbete och jag börjar 06:30 redan imorrn! (gulp) Men det är väl skönt att ha lite hålligång istället för att driva omkring göra-ingenting om dagarna.

Eftersom att Shane arbetar riktigt långa dagar så kommer det resultera att vi inte kommer ha någon tid att prata alls i veckan. När han börjar arbeta 8 (12:30 min tid) så jobbar jag redan, och när han kommer hem (svensk tid vid 11-12) så ligger jag och sover... Känns ju lite sådär.

Kort vecka i alla fall. Gonatt allihop!

image79


Today we've been engaged


Äntligen svar

Igår tappade jag humöret helt. Jag skickade in alla blanketter och dokument till både London (om studietillstånd) och till studieprogrammet i Kanada för snart tre veckor sen. I veckan fick jag svar från London där de saknade papper från Kanada. Och där, i Kanada har den där jävla äggskallen Allyson fortfarande inte svarat på mina papper. Så igår blev jag grymt arg och bestämde mig för att ringa själv och se varför jag inte får något svar (Shane har skött kontakten med dem). Så säger hon i telefon att Allyson varit sjuk hela den här tiden (jaha så då får man inte hjälp av nån annan eller?!?!?!??). Så därefter ringde Shane till mr Walsh som är Allysons chef, men näe han var hemma för han skadat ryggen (suck). Så i alla fall skickade Shane alla mina papper via e-mail till Ed och vi fick direkt samma kväll svar!! Det var som en lättnad. Han skrev i e-mailet vi fick tillbaks att han inom kort skulle hantera mina papper.

Jag skrev tidigare att jag blivit lovad sommarjobb på en entreprenad jag arbetat på tidigare, men så blev de icke. Besvikelse, jag hade ju räknat med det. Men nu har min daddy kanske fixat ett annat trädgårdsarbete till mig, så jag kanske får jobb redan nästa vecka. Får veta senare idag..

För övrigt har jag ju arbete på en psykiatriska kliniken sydväst (karolinska), om jag nu inte går runt och bär på en antibiotika resitant bakterie (testade mig i torsdas') men den ska tydligen vara väldigt ovanlig.


image75

Bored

image73

aww på första skoldan' skrev Shane i mitt block
med sin allra finaste handstil ;-)


All time favourite

Åh jag tröttnar aldrig på den här låten :')

Tatuering

Jaaa jag är en sån där som gillar tatueringar och piercings, när det är snyggt! dvs inte i vad jag kallar emo eller goth sammanhang, att man svartklädd går med ett flertal feta ringar i ansiktet, Nej, de tycker jag är fult. Men de kan va fint med ett glittrande sten/smycke nånstans. T.ex. tycker jag inte längre att sån "Marilyn Monroe" piercing som jag hade förut är snyggt. Nä, det sitter i vägen och är inte särskilt fint.

Hursomhelst funderar jag på att tatuera mig i Kanada, eller eventuellt när jag kommer tillbaks. Tänker iaf inte gå in mer på det nu eftersom det är lång tid kvar, jag kanske ångrar mig vem vet?

Förresten om man är
nyfiken på tatueringar så ska man se på Miami ink söndag 19:00 på 6an, ett av mina favoritprogram.


Sommarskola

Idag gick jag upp tidigt för att gå till skolan och göra klart arbete till naturkunskap A kursen. Jag blev förvånad av hur mycke mer arbete jag fick gjort och hur hög koncentration jag hade i över tre timmar. Det måste varit för att jag var ensam i datasalen och hade inget som störde min arbetsro.

Imorrn' ska jag till stan för att ta blodprov, "hälsokontroll" inför min anställning på Huddinge sjukhus. Hoppas det inte är lika hett och folktätt och med förseningar på tågen som de var när jag var inne i stan senast, några dar sen.



image69
Idag är det exakt ett år sen vi var på niornas "bal"


Cause I'm a punkrocker yes I am

Kommer ni ihåg Thomas Rusiak låten Hiphopper?
Det gör jag. Och jag tycker fortfarande den är förvånansvärt bra..

..Men den här tycker jag är ännu bättre.
Teddybears sthlm (feat. Iggy pop) - Punkrocker




Helförbannad grrr

Innan vi fick se betygen idag så förberedde jag Laura på det värsta, så att hon inte skulle få en besvikelse tänkte jag och sa att hon kanske får IG i finska med tanke på att vår lärare sa att varken hon eller jag skulle få betyg om vi inte kom till varje lektionstillfälle och gjorde en massa arbeten för att komma ikapp. Så efter det (det sa hon typ 1½ månad sen) kom jag som sagt till varje lektion och gjorde allt jag blev tillsagd att göra för att jag skulle få mitt betyg. Men Laura som även hon verkar trött på läraren kom aldrig.

Det var med ett sursött skratt jag såg hennes VG i hemspråk!!! Hon fick VG och jag fick G. Jag som slitit med mina finska arbeten. Jag som fick MVG i finska förra året. Jag som är duktig på finska (trodde jag).

Så nyss ringde jag och
löpte amok på MAIJA (åh va sött namn va höhö). Hon sa rakt ut att jag har ett dåligt finskt språk. VA! JAG? DÅLIGT SPRÅK? Varför är hon den första personen som någonsin säger till mig att jag har ett dåligt finskt språk? Hon som redan tydligt favoriserat sina andra elever före mig.

T.ex. berättade en annan
av hennes elever att Maija (åh) i stort sett pratat iväg hennes lektioner om vad hon gjort i helgen och annat strunt. Hon fick VG, och pratar inte ens finska hemma! Hur i pipens skulle MAIJA (ÅÅÅH) kunna påstå att hon har bättre finska än jag har!?!
MIN MAMMA HAR VARIT EN FINSKA LÄRARE OCH TYCKER JAG HAR GODA KUNSKAPER. ("min mamma" hehe :/)

Så på måndag bär det av till rektorn.

Nu har jag givetvis inte berättat hela historien så jag har en hel del fler argument till varför jag fått fel betyg och hur hon favoriserat dem andra eleverna

Sveriges nationaldag

jajaja alla vet de by now.

SHANE KANSKE KOMMER HIT SNART :-D
Eftersom han inte längre kan jobba på krabbföretaget pga allergi så kommer han få arbetslöshetskassa och skulle då kunna komma hit snart :-o :-) hoppas hoppas.

Imorrn ska klassen spela lazerdoom i cybertown i stan. Jag har aldrig gjort de så de ska bli intressant. Fått för mig att de e lite som Counterstrike, springer runt och skjuter varandra. När jag tänker på counterstrike så tänker jag på min historielärare som visat upp filmer och beskrivit ingående om hur det är att vara med i krig, hur det ser ut. Så nu har jag plågats av krig relaterade mardrömmar dem senaste nätterna. Och tro mig, de har varit Mardrömmar där jag blivit skjuten och legat döende med blod sprutande ur min mun å grejjer (hehe). Läskigt :( (aa nee men i drömmen känns det väldigt jagande :| )

Lista 4

Fem SKULLE

1. Skulle du vilja vara längre? - JA!
2. Skulle du vilja väga mer? - NEJ!
3. Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? - No shit, slap slap
4. Skulle du vilja ha sex med en kändis? - nee
5. Skulle du vilja dricka dig full nu? - nee

Tio KAN.

1. Kan du röra på öronen? - nee
2. Kan du slicka dig på näsan? - nee
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - aa
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - jaa
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - jaa
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - jaa, senast i lördas :-D
7. Kan dina vänner lita på dig? - aa oftast, bror på vem
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - mm
9. Kan du suga? Suga kuk? tumme? - meh
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - aa

Femton HAR.

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - aaaa
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - aa
3. Har du syskon? - jaa Janne =)
4. Har du någonsin haft sex med någon? - mm
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - mm
6. Har du varit full den här månaden? - nee
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - typ
8. Har du borstat tänderna den senast timmen? - nee
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - aa
10. Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? - meh, aa
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - aa
12. Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? - no shit
13. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? m
14. Har du haft sex med mer än tre personer? - nee
15. Har du ljugit på någon fråga än då? - nä

Tjugo VEM.

1. vem är din bäste vän? - Constantin
2. vem älskar du? - Shane :) <3
3. vem hade du senast sex med? - lite många sexfrågor de va o.o
4. vem vill du bli full med? - pojken
5. vem är den bästa artisten? - svårt å säga
6. vem pratade du senast i telefon med? - nån från tele-nånting
7. Vem har du en liten crush i? - liten.. mm min historialärare haha x)
8. vem är snyggast i hela världen? - älsklingen är som en bit guld bland stenar
9. Vem skulle du ge en miljon till om du va tvungen att ge bort det? - Shane, nån som verkligen förtjänar få sin viperdröm igenom =)
10. Vem är snällast i världen? - bah
12. Vem vill du prata med? - Allyson från NISEP (från tidigare inlägg "papper hit å dit")
13. Vem sov du senast med? - Shane :-)
14. Vem såg du senast full? - oj jag som e nykterist nu.. hmm.. :p de va på min hemmafest, minns inte hur jag hamnat i sängen så-.
16. Vem vet allt om dig? - Shane shane shane shane
17. Vem kysste du senast? - shane shane shane shane
18. Vem kramade du senast? - mamma
19. Vem kan berätta allt för dig? - shane shane shane shane
20. Vem kan du berätta allt för? shane shane shane shane, trogen <3

RSS 2.0