Happy Halloween!

Forlat for den daliga uppdateringen pa senaste tid. Jag har bl.a. varit riktigt hemsjuk och borjat fraga mig om det har verkligen var ratt av mig att komma hit men jag angrar mig absolut inte. Det ar bara i saknar-mamma stunder som allt kanns som bara daligt och speciellt nar man ar trott, har mkt laxor och ar lite smasjuk.

Nu ar det iaf nastan helt bestamt att jag och Shane ska komma hem till Sverige i jul :-D. Jag sager inte att det ar helt sakert aven fast vi har reserverat biljetter och ska betala dem imorrn, darfor att ibland kan en liten sak forstora allt och da nar man haft for hoga forhoppningar sa blir man bara ledsen. Har upplevt det manga ganger och har lart mig att inte ha hoga forhoppningar alls.

Ett bra exempel pa det ar mitt World Georgraphy prov. Kursen World Geography som jag tar ar en av dem svaraste pa skolan, det ar en public kurs vilket betyder att alla i NWFL som tar kursen har samma examinations prov i slutet av aret, pa Allting man lart sig. Tempot ar minst sagt hogt. Det har ar kursen som jag har haft mest problem med, mycket att kunna. Sa nu hade vi ett prov forra veckan (har far vi iaf tillbaks vara arbeten snabbare an i tullinge gymn.) och jag var sa ledsen efter det for jag var helt saker pa att jag inte skulle fa over 50% (godkant =50%+). MEN jag hade 73% och jag ar sa stolt! Precis innan vi fick provresultaten vandes min mage upp och ner, sa kanslan var grymt bra!

Vi hade aven ett biologi prov idag (Biologi, World geography & Academic math ar mina tyngre amnen) som gick valdigt bra. Sa nu kanner jag mig peppad igen, skolan gar ju riktigt bra, jag far vara med min alsklingspojke-Shane, och vi ska troligtvis fira jul i Sverige, skulle inte kunna be om mer!




Happy Halloween
Ah hela skolan var dekorerad med halloween saker och vi hade bl.a. ett "haunted house" -rum
och alla larare var maskerade i nagan slags halloween kostym. Min bild larare hade helt gront ansikte
som var skitsnyggt malat, och en stor lang gron nasa, och svarta klart. Hon sag helgrym ut.
Nagan som sag annu coolare ut var min writing-teacher miss F. hon var uppkladd till en nunna!
Tankte bara pa dem dar nunnorna och munkarna pa resident evil- spelet. Laskigt!

image158

Jul i Sverige?

Ja! Det finns en stor chans att jag och Shane kommer hem till Sverige i jul! Jag ar sa glad, vill verkligen jattegarna vara hemma i jul och traffa alla kompisar och framforallt familjen.

Haromkvallen fick jag en plotslig sakna-hem-attack. Saknar alla dem dar sma sakerna man inte tanker pa nar man val ar hemma. T.ex. saknar jag helgmornar jattemycket, och hur mysigt det ar pa overvaningen nar vi har tanda ljus, och pa nedervaningen nar brasan ar tand. Ah!

Forst maste jag dock
se till att fa re-entry permit till Kanada. Dvs. mitt studievisum som jag ar nu tillater mig inte att komma tillbaks till landet, utan jag maste skaffa ett tillstand att komma tillbaks till landet igen innan jag lamnar. Hmm det borde inte vara alltfor svart.

Utekvall!

Vi har verkligen fortjanat en utekvall! Forst ska vi till Steve och sen senare ska vi till klubben dar ett band spelar :-)

Killer headache

Aaaahhh jag kom hem fran skolan med sa himla ont i huvudet, kandes som migran men icke sa nicke. Jag gick iaf och la mig direkt, alsklingen somnade senare brevid mig och nu ligger han fortfarande och sover. Min huvudvark ar nastan helt over.

Idag fick jag tillbaks ett arbete fran writing class, dar lararen ar en liten b**ch. Men hon gav mig 100% pa ett arbete som ar minst lika bra som alla andra arbeten jag gett henne. Men jag blev iaf glad nar hon tog upp det senare och sa att jag varit jatteduktig! Kanns verkligen speciellt nar en larare som inte garna ger ut berom ger en lite extra sadar :) Juste och sen visade hon vad jag ligger pa just nu i Writing 2203 - namligen 90% vilket ar ett A, jag ar superstolt :-D

Vi hade aven healthy living quiz som var lojligt enkelt. Inte ens vart att namnas egentligen.

Nu saknar jag mami som bara den, synd att hon gar och lagger sig sa tidigt!! Nu tanker jag vacka Shane ♥

Brunett

Idag har jag fargat haret morkt, fattar inte varfor jag fargat det ljust alls? Jag ar iaf en stolt brunett nu :-)

Nu ska jag och alsklingen till Bacon. Hoppas alla ar pa gott humor ikvall!

14 manader forlavade

Imorse overraskade jag Shane med ett kort jag gjort :-)

Jag ar jatteglad for
senaste veckan har jag verkligenfatt kontakt med fler pa skolan. Igar satte sig en riktigt trevlig tjej brevid mig pa skolbussen och borjade prata. Senare satt jag tillsammans med henne och hennes vanner pa lunchen, och dem ville att jag ska med dem ut kanske nu i helgen!

I forrgar akte jag med ett gang till Mary Browns pa lunchrasten (MB ar en resturang), jag kande typ ingen av dem heller men dem var supertrevliga som bjod med mig och vi hade anda kul!

Tyvarr verkar jag fatt
ovanner ocksa. En tjej som gar i min Writing class och Healthy living ger mig alltid "mordarblick" (som Shane kallar det haha :-D). Igar nar vi lyssnade pa overlevaren fran Hitlers koncentrationslager sa satt hon snett framfor mig tillsammans med tva av sina kompisar (en av dem kanner Shane). Efter ett tag tog "hon" fram en spegel och borjade spegla sig. Jag som hade lite svart for att forsta Dr Philips engelska hade lagt blicken pa hennes har (hade ju ingen anledning att stirra direkt) och sa ser hon det i spegeln. Ahh sa ger hon spegeln till sin kompis (hon Shane kanner) och sa borjar hon stirra ocksa. Grr. Aja, bitches hittar man val overallt i varlden :-P

Idag gick inte jag till skolan for att hela kvallen igar madde jag illa och har fatt valdigt lite somn av olika anledningar sa idag far bli en vilodag. Synd bara for jag satt och arbetade med tva arbeten till ett inatt for jag ville ga till skolan idag. Oh well :-)

image157
Buddy

Buddy

Kattungen heter nu officiellt Buddy! Buddy ar varldens sotaste kattunge; han har inte utrattat sina "behov" nagan annanstans an i sin lada anda sen vi tog in honom. Han ar hur busig som helst men blir snabbt trott och somnar. Han behover jattemycket uppmarksamhet eller sa borjar han grina, sa sot. Imorse vackte han bade mig och Shane tidigt genom att hoppa och studsa pa oss efter att ha sovit mellan oss hela natten! Jag vill inte riktigt ha honom i sangen pa natten men samtidigt kanns det elakt for han ar fortfarande sa liten och vi tog precis honom ifran sin bror och mamma. Juste.. Vi har blivit av med alla kattungar nu, eller en ar kvar men Shanes pappas van sa att hans fru vill ha den kattungen!

Idag hade vi Dr. Philip (EEK JAG MINNS INTE EFTERNAMNET) pa besok pa skolan. Han overlevde Hitlers koncentrationslager och infor hela skolan berattade han i tva timmar om hemska saker han upplevde dar! Flera ganger borjade han sjalv grata. usch :-(

Nu har vi i skolan stora "val" till skolans president och vice president! Hela korridorerna ar fulla med posters for att locka roster! Manga ar valdigt roliga. Bl.a. Jarad som ar Terrances kompis har manga posters uppe med ritningar av honom i skogen och sa star det "Jarad likes the simple things in life, vote for him!" (typ: Jarad uppskattar enkla saker i livet, rosta pa honom). Pa andra finns det finurliga rim och andra kul ideer. Manga gar runt med fargglada sma stjarnor pa brostet dar det star "Vote for Chad" och sant :-P Sjalv vet jag inte vem jag ska rosta pa. Rostningen ar pa Fredag.

Gatuvald sucks

... men det har hant hela tiden, aven innan rikemans grabben vars familj kanner kronprinsessan blev misshandlad till dods. Ar det inte typiskt att det ar nu det uppmarksammas nar nagan fran stockholms overklass blir mordad?

Samma smorja med den forsvunna flickan Madelene vars foraldrar bada ar lakare. Varfor sa uppmarksammat? Bara i USA forsvinner det flera barn varje dag...

Oh well. Tankte inte skriva nagan uppsats eller nat.


Shanes pappa skot
en alg idag, sa nu vet jag vad vi ska ha till middag i nagra veckor framat haha. Ne men jag har redan provat alg och det smakar ganska bra faktist :-)

Idag har det regnat
massor och det ar sadar gratt och trakigt utomhus. Jag tanker nog baka nagat lite senare om vi inte aker till Carbonear. Maste kopa saker till kattungen och jag vill kopa lite saker till rummet. Vi har fortfarande inget som tacker vaggarna.. Kanske nagan tavla eller sa vore fint. Affarerna ar helt overfulla med halloween saker nu! Vi kommer ha maskeraddag i skolan nagan gang den har manaden om jag inte missfortstatt det, ser fram emot det :-D

Fredag!

Jag missade skolbussen till skolan idag! Det skulle varit min forsta gang pa bussen, men det fick bli efter skolan idag. Var skola har 16 gula skolbussar som kor hem Alla elever som bor langre an 1.6km fran skolan (vi ar runt 600 elever). Som tur kanner jag en jattetrevlig tjej som tar samma buss som mig :-)

Idag hade jag ett matte och ett biologi quiz. Det ar som sma prov. Matten gick myyycket battre an forra gangen, antligen forstar jag allt vi gor. Matten har jag verkligen satsat manga timmar pa. Biologin hade vi detaljerat om alla organeller, latt som en platt, vi har hallt pa med dem i 2 veckor nu.

Nar jag kom hem efter skolan idag hade Shane gett bort annu en av kattungarna, nu har vi gett bort tva av dem fyra kattungarna. Shanes mamma sa att vi kan ta in en av kattungarna om vi tar hand om den. Sjalvklart. Kattungarna tycker om Shane allra mest haha, dem springer till honom sa fort han gar utanfor dorren! Vi ska iaf ta in den graa, allra sotaste sjalvklart. Han maste fa ett namn ocksa!

image156image155



Road block day

Idag har jag haft en jattebra dag (med nagra sma undantag)! Forst hade jag brattom till skolan som vanligt (aker fortfarande inte skolbuss.. snart!) sa jag glomde ta med mig nagat att ata till lunch. Min lunch brukar besta av en frukt och en kelloggsbar typ. Inte mycket men det racker gott och val tills jag kommer hem.

Hursomhelst missade jag
bade healthy living lektionen och human dynamics for att vi hade en road block med SADD (students against drunk driving) och polisen. Vi hade sa kul dar ute! Road block innebar att vi stoppar alla bilar som aker forbi och fragar om dem vill stodja SADD genom att lata oss satta pa ett rott band pa antennen som det star Students against drunk driving. Vi tar aven emot donationer fast vi ber inte om dem, vi tog emot $35 idag. Tyvarr stod vi inte dar ute sa lange som vi skulle pga. polisen hade nagat sudden death fall som dem va tvugna att aka till.

Det togs nagra bilder darifran och aven efterat en gruppbild som kommer dyka upp i lokaltidningen! Kanske dyker det upp nagra bilder har ocksa.

Hehe nar jag senare fragade ms. Griebel om anteckningarna fran human dynamics lektionen som jag missade sa sa hon att dem vantade pa mig och hade darfor inga! Hon ar jatteknasig larare, men vad spelar det for roll om hon gillar mig! ;-D Forresten fick jag tillbaks mitt human dynamics test igar och jag hade 84% pa det (50% + ar godkant). Jag ar riktigt nojd for forst hade hon raknat fel pa mina poang och sagt till mig att jag hade 62% :-) det hade varit mindre kul.

Vid slutet av dan' var jag sa trott och utmattad efter att inte fatt i mig nagan lunch sa jag orkade inte hanga med i matten (som jag som tur kan nu!). Imorrn ar det sub-day (sub ar typ en jattegod baguette) sa jag ska definitvt inte glomma ta med mig pengar haha :-)

image154
Bjuder pa en bild fran augusti pa South Dildo- Badplats ;-)

Avundsjuk

Jag ar sa avundsjuk! Mina foraldrar ska till Egypten nasta vecka.
Men det fortjanar dem, en varm vecka tillsammans!

image153

Thanksgiving

Garkvallen hos Bacon va toppen, sa skont att jag kommer overens med Shanes kompisar, jag som var sa orolig...

Idag har vi haft thanksgiving middag. Massa folk hade vi over ocksa, bl.a. Shanes systersoner; Dylan, Logan & Landon, alla under 4!

Nyss kom vi hem fran Melanie's dar vi sag hennes pappas alg som han precis skjutit!!! Sa laskigt det sag ut! Det var helt morkt och dorrarna till garaget var oppna och den bara hangde dar i taket :-( Shanes pappa var ocksa och jagade alg med Shanes syrras man, men dem fick inte syn pa nagan.

image152
Shane med baby Landon (2007/10/07)

Det har inlagget var skrivet igar
men gick inte att publicera


Bacon ikvall

image149
haha yep, ikvall ska vi till Bacon's

Antligen ska alla till Bacon ikvall, jag ska kopa ett par coolers.. eller breezers.. eller vad dem nu kallar dem for. Men forst ska jag baka med Shanes mamma ;-)

Update

Jag har inte uppdaterat for jag haft en stressig vecka i skolan och haft mycket laxor och saker att gora. Jag har tranat ikapp i matten sa nu pa fredag nar vi har nasta matte quiz kommer jag fa mycket battre resultat an forra (tanker inte ens saga vad jag fick, pinsamt).

Pa mandag ar det
thanksgiving sa vi har ingen skola da. Imorrn ska vi ha varan thanksgiving middag sa Shanes familj och mormor & morfar kommer hit da. Jag och Shanes mamma ska baka lite senare idag, hon ska gora lemonpie's, mums, och jag ska baka naganting lite svenskt.

Jag maste ladda mina batterier till digitalkameran ocksa sa jag kan ladda upp bilder igen :-)

Helg i stan

Antligen akte vi till stan i helgen, det ar darfor jag inte hunnit skriva nagat.

Vi akte in till stan, till Danny, direkt efter skolan i fredas. Dar spenderade vi kvallen med Shanes barndomskompis Danny och hans flickvan Christina. Dagen efter akte vi till Avalon Mall. Jag har redan beskrivit det som ett riktigt stort kopcentrum med alla mojliga slags butiker. Jag som precis fatt pengar ocksa (och behover(/behovde) klader) kopte ett par jeans, 3 toppar och lite andra mindre namnvarda saker.

Efter Avalon Mall akte vi tillbaka till Dannys dar vi inte ville sova en till natt sa vi ringde Melanie (Shanes kompis) som kom och hamtade oss. Sa den andra kvallen spenderade vi med Melanie och Mistee (dem ar ett par).

Idag har jag forstas varit i skolan hela dan, och det kandes som en kort dag ocksa! Alsklingen har precis dragit ut en tand sa jag tycker lite synd om honom. Men imorrn har vi inte skola sa jag har all tid att pyssla om stackarn. Juste och sa har vi inte skola nasta mandag heller for att det ar thanksgiving! yeah.

Inte sa valuttankt inlagg men jag uppdaterar nog senare ikvall.

RSS 2.0