Skön dag i solen!

Idag har jag verkligen byggt upp en najs bränna på ryggen! No more pale Heidi :)

Jag, Nathalie och hennes mamma Cattis stekte i solen på flottsbro, en riktig tjejkväll! Kändes nästan lite skönt, på ett underligt sätt, att ha en mamma i sällskapet. En toppendag har det iaf varit!

Imorrn ska jag skriva ett inlägg om mitt och Shanes år i lägenheten! För imorrn har vi nämligen bott här i exakt ett år! =)



haha :D
 I Spanien feb09

Midsommar

Åååh jag har åkt på samma virus Shane hade häromveckan. Näsan är täppt med nys-känslan och till det såklart vattniga ögon. vääh

Men den här veckan har verkligen varit skön! Jag har tagit det lugnt och riktigt njutit skolan. I och med regnet har det blivit mycket tibia, haha! Men vi har haft kul där jag och Victor! Det kommer inte bli mycket innesittande när solen bestämt sig för att stanna =) På kvällarna har vi varit med kompisar och nätterna har jag läst i sista twilight boken.



Nej men idag ska vi ha kul. Shane och jag ska snart iväg till Victor där vi ska laga mat och fira =) Igår åkte vi alla till flempan å köpte massa kött och gott till grillen!

Imorrn ska jag och Shane grilla hos Linda och Janne!!!! Ser verkligen fram emot det. Det ska bli riktigt trevligt att bara 'umgås' med brorsan och "frugan" (haha, skoja Linda). Och jag hoppas att du och jag Linda kan träffas lite oftare nu när vi båda har sommarlov!
Tyvärr kan jag ju inte ta bilder då en viss person inte låter mig ha kameran ^.- hehe

Trevlig midsommar alla!


Lady gaga <3


RSS 2.0