Fast i St John's.

Igar morse skulle varat flyg lamna st johns och nu skulle vi vara hemma och ta det lugnt. Men icke sa nicke. Vi tog taxi till flygplatsen igar och mottes av "you know your flight has been delayed for tomorrow, right?" VISST. Ingen informerade oss! Sa vi stannade har i stan med Melanie och Mistee, var pa flygplatsen halva dan och andra halvan i kopcentret. Flyget skulle alltsa aka imorse istallet, samma tid som den skulle igar. Men sa ringde dem vid 6 tiden imorse att det inte blir nagat idag heller! Det ar for daligt vader i New Ark, och dem vantar pa att en till snostorm ska sla till dar. Sa nu ar vi fast har och dem sager att ingenting aker forns pa mandag!!! Inte heller da ar det sakert just for att vadret ar sa ostabilt. Imorrn vantar Vi en snostorm har i st johns.

Kanner mig skitledsen, hade verkligen langtat att fa komma hem och ha over en vecka av varan svensk-finska jul. Mamma forsoker hitta biljetter nagan annanstans. Det ar krangligt for vi skulle aka med continental och dem samarbetar bara med air canada, och av nagan anledning sager dem att dem bara aker till New Ark men dit aker det ju ingen just nu. Troligtvis aker vi alltsa inte forns nasta vecka.


For att skriva om nagat lite roligare kan jag beratta lite om igar, min sista dag i skolan. Pa bildlektionen fick jag veta att jag vunnit den lokala rememberance day poster tavlingen. Jag vann lite pengar pa det ocksa, inte mycket men sadar $20, och om jag vinner den regionala tavlingen sa vinner man mycket pengar hehe. Det spelar mig ingen storre roll om jag vinner eller inte. Det var bara kul att man vinner nagat dar ens arbete far lite credit. Ms. M. sa att hon lagger in alla bilder pa skolans hemsida senast i helgen sa jag far val lov att ladda upp den har med :-)

Av Ms. G. fick jag en present som alla i klassen skrapat ihop lite pengar till, och ett hejda-kort med allas underskrifter. Under hela dagen kom folk forbi och sa att dem kommer sakna mig och gav kramar, till och med folk jag inte kanner eller pratat med. Tycker att folk ar mer oppna och trevliga pa sa satt att man kanner sig valdigt valkommen och trevligt bemott (prickar finns aven har!).

Shane och Melanie ar och lamnar av Mistee i skolan just nu sa jag stannade har for att vanta in mamma om hon ringer. Hoppas hoppas!

Bilder fran den 9 December, South Dildo

Jag tankte att det vore lite kul for familj och vanner att se lite bilder pa vart jag vistats i nastan ett halvar nu. Sa har har vi lite bilder:

image171
Utfarten

image172

image173
Needs convencience store ar den vita lilla byggnaden i bakgrunden, backen gar horisontelt (sager man sa?) strax fore affaren. Klubben ar mittemot Needs, lite langre in till vanster.

image174
hehe finn mina fotter

image175
Bilden ar lite vinklad. I den roda rektangeln syns backen. I den bla cirkeln ar Needs och den grona klubben :-)

Garkvallen

Garkvallen blev jattekul! Infor en publik pa hmm 80-100 pers blev jag screechad. Helt sjukt. Forst skulle man bara deras fula keps, sen ata skitackligt torrt brod och bologna (typ som falukorv fast Ackligt). Efter det skulle man dansa som dem, ah. Sen var det dricka shot av screech och kyssa torsken som var en riktigt klibbig en!! Allt blev filmat och lar val dyka upp pa youtube (-.-) hehe.

Senare fylldes hela klubben upp med skitmycket folk och Dildo By's (ett band) spelade musik. Mycket trevligt. Kandes mindre trevligt nar vi vaknade upp imorse. Jag kande mig helt superduperturbo-forkyld (hihi) men nu kanns det battre.

Idag ska vi packa. Vi lamnar Dildo pa onsdag! Direkt efter skolan pa onsdag ska vi aka till stan och ga runt i affarer i the Avalon mall. Sen ska vi sova over hos Mistee och Melanie sa tar vi en taxi till flygplatsen pa morgonen. Annars skulle vi behova aka sa tidigt pa morgonen om vi behovde aka harifran (en timmas bilresa till stan). Vi aker fran St. Johns till New ark och darifran till stockholm. Vi borde vara pa arlanda flygplats vid 7 pa morgonen pa fredagen :-) Langtar. Ska bli sa kul att flyga med Shane!

image166
Shane och Patrick

SCREECH IN

Idag har jag varit i skolan. Direkt forsta timmen kom en tjej fram till mig och fragade mig om jag ska bli screechad pa lordag. Snall som jag ar svarade jag nej, idag. Sa borjar hon gnalla nagat om att "du ar val bara 18 (19+ pa klubbar), bryr dem inte sig om din alder? bryr dem sig inte?". Jag vet att hon e en tomboy (killig tjej) och gillar att dricka ol och sant, och att hon ar avundsjuk for att den anda klubben i omradet inte tar in minderariga men sen kommer en svensk tjej och plotsligt far komma in. Jag fattar ju det. Men argg hon attackerade mig med det och va otrevlig. Sa det kanns lite daligt att ha nagan som vet att dem slapper in mig ar bitter.

Iaf Screech in ar en ceremoni som maste goras av en person som ar fodd i Newfoundland infor en grupp av vittnen. Jamie hade bestallt en screech in host (vard) som skulle gora det, men nu hande nat sa han kan inte komma forns imorrn. hmm. Sa imorrn ska jag bli screechad istallet :-) Efterat far man ett certifikat som bevis.

Las mer har


tv och internet is Back!

Ja nu ar internet och tv tillbaks. Se dar nu har jag lart mig nagat nytt igen. Inte trodde jag att jag ar sa beroende av tv och internet. Nar jag inte har dem blir jag rastlos och nastan orolig. Nar jag val har dem vill jag hellre inte sitta dar. Dvs. jag satt har och onskade att jag hade internet, eller iaf tv. Nu nar dem kom tillbaks funderar jag pa att kila till Shanes jobb och gora honom och Pat sallskap. Sitter ju anda inte har sa lange. Tycker om att kolla ett par bloggar och aftonbladet liksom, det gar pa en halvtimme.

Ja nu ska jag kila :-)

ahuhet

Dalig uppdatering I Know!

Igar var det varsting-snostormen ute. Kabel tv och internet funkar inte hemma nu pga det (sitter i skolan nu). Aven strommen gick av lite da och da. Det ar jattemycket sno pa market, men under all sno ar det bara blott och blaskigt.
I forrgar akte vi till Carbonear med Shanes foraldrar. Jag kopte ett par jeans och en tjocktroja med luva och jattemysigt lurv (sager man sa?haha) inuti :-) Har knappt ens velat anvanda den for jag vet inte hur den ser ut efter tvatten, med lurvet alltsa. hehe. Sen kopte jag aven ett linne i rosa som jag haft en bla utan som jag gillar. Very good.

hhmm kom precis announcement om SADD mote. Maste springa da bah.

Happy Birthday Nathalie!

image165

Finally 17 sweetie :-)

RSS 2.0