Äntligen uppehållstillstånd

åh jag e så glad :-) Gick hem lite tidigare från skolan för sista timmen va 2 timmars engelska B. Jag ska pröva engelskan istället, känner att den är lite för lätt för mig. Jag orkar inte sitta och lyssna på sånt jag kan och det förstod lärarn och sa att jag inte behöver vara med på lektionerna om det inte ger mig nåt. Iaf, så jag gick hem lite tidigare för jag ville ringa migrationsverket Martin. Han sa att dem redan skickat brev om beslutet i fredas, men vi har tydligen inte fått det! Iaf, Shane har beviljats uppehållstillstånd! Asglad, såklart :-)

Sen då? Imorrn opereras mami och det känns jättebra, hon verkar förlängtansfull och på lite bättre humör än på länge. Hon har ju längtat så länge på att få behandling! Mormor har också kommit för att vara mammas stöd :-) Om operationen går enligt tidsschema kommer det att ta 8 timmar, eventuellt längre. Men jag litar verkligen på att doktorerna vet vad dem gör, dem är 3 st doktorer och sen eventuella läkare och allt vad dem kallas (låter jag dum eller). Jag oroar mig inte, jag är bara full av hopp tills jag har skäl att vara annat.

Och det mina vänner var allt för idag, vi hörs imorrn samma tid i samma blogg. Skoja hehe

Uppehållstillstånd

Eftersom många frågat (främst pappa och janne) om hur det här med Shanes uppehållstillstånd, hur det fortgår så tog jag fram en modell dem har på migrationverkets hemsida. Vi väntar alltså nu på att få ett samtal/brev med beslutet.


Sjuk, och ännu mer ensam

Det här var ju bara pricken på i:et. Liksom! Helt otippat blev jag på en dag sådär jätteförkyld. Ingen förvarning.
Så nu har jag sovit, sett på tv, sovit druckit, sovit och nu sitter jag här och surfar på facebook. Så kul. Och jag ska tamejfan till skolan imorrn också. Ingen chans att jag missar första riktiga skoldan och hamnar efter redan i starten, no way.

Det är nu man känner sig riktigt ensam också. När man bor hemma blir man hela tiden ompysslad och de känns sådär mysigt och inte göra nånting och vara oj så sjuk. Men nu när man är själv är det så jävla tråkigt, riktigt ångestfyllt. Jag bara ligger och gör ingenting. Och allting är för påfrestande. Har länge tänk att ta fram thesims2 igen, men nä orka. GTA skulle jag kunna göra också, men orka det heller. haha.


min baby och melanie

Första skoldan

Måste först säga att jag och pappa umgicks hela dan igår! Så mysigt. Först åkte vi och klippte mig, sen kilade vi till nacka forum där han skulle till tandläkarn, medans kikade jag i affärer och köpte skolsaker. Sen åkte vi till nacka strand hamnen och åt glass innan vi åkte och hälsade på mamma på sjukhuset. Sen köpte vi take out sushi och åt hos pappa.

Idag var första skoldan och det kändes ju helt ok. Var bara där en timme. Har precis städat köket och slängt sopor, ska snart källsortera och betala räkningar, såna där måsten som gör en glad när dem är gjorda.

Juste! Jag ringde nyss till vår
handläggare på migrationsverket. Han sa att allt är klart nu och att vi ska få svar inom en vecka troligtvis, är så glad! Jag är väl 98% säker på att Shane får uppheållstillstånd. Och det känns lovande. Men skulle det vara ett nej vet jag inte vad jag tar mig till. Inte säker på att vårt förhållande skulle hålla en sån smäll, men som sagt är jag väldigt säker på att han får det! Då kommer allt kännas så mycket lättare, Shane är här, mamma är opererad, jag går i skolan... Allt kommer återgå till en lugn vardag, hoppas jag!

Puss Alla(h)! hihi



Tack för allt, Love you both ♥

2006/08/18


Skitensam

Ensam igen. Hatar att vara ensam, jag som alltid varit ensamvarg. Sitter här och undrar vad jag ska göra, vad ska jag göra imorrn? Vill inte jobba, vill inte gå i skolan, vill bara vara ifred. Fast inte ensam. Vill ha nån riktigt god vän som vill sitta med mig, inte försöka ställa allt till rätta, men bara veta hur jag känner. Mamma är sån. Jag skulle hem till mamma efter jobbet, men hon ska förbli inlagd nu. Och jag är skitledsen. Skitensam.

11 år tillsammans


Det är alltid dig jag har roligast med!



Nathalie demonstrerar hur mysigt det ska vara att sova på golvet, visst! Styvis

Balbilden följer med på pendeln

Vattenmelon sommarn! Le för livet ana!

Där vi hör hemma

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Svårta att ta farväl,
Svårt att vara isär,
Önskar mitt hjärta,
Önskar du var här



Jag får alldeles ont i magen när jag tänker på hur ensam jag är utan Shane. Vi har varit borta från varandra många många gånger, och många gånger flera månader. Många par blir jätterädda när ens ena halva ska resa bort en vecka. Gissa hur det känns att vara borta flera månader. Usch orkar inte ens tänka på hur dåligt jag mått dem gångerna. Den här gången blir det förhoppningsvis bara några veckor tills min bättre halva är tillbaks och håller om mig igen. Då kommer jag vara lyckligast! För det här är sista gången "dem" får hålla oss isär.




Ensam

Usch blir alldeles deppig när jag är ensam. Shane åkte till Kanada imorse. For how long? I dont know.

Jobbade idag till 16. Tog emot riktigt ordentligt att jobba 6 dar den här veckan, men vad gör man inte? Nathalie kom och mötte upp mig iaf, vi kikade runt i affärer och jag förälskade mig i en stickad kofta från Åhlens. Vill vill vill ha. Får se om jag tillåter mig själv köpa den senare... Sedan kilade vi till biografen och såg Barnhemmet, som förövrigt var en skitfilm. Men i trevligt sällskap har man kul ändå!

Nathalie, jag önskar du såg det jag ser. Du är så fin.




Jag saknar mami. Min älskade älskling till mamma! Snart blir du bra igen! ♥

Dagen

Det händer ju inte så mycket spännande varje dag på jobbet, så allt utöver de vanliga är bara kul! Idag serverade jag Dj Mendez och hans dotter ;-) hehe


Remember him?

Idag jobbade jag 11-19. Kom hem i ösregn och åkte och storhandlade direkt efter att jag duschat. Skönt att ha det gjort! Så nu har vi precis ätit middag, jag och min baby. Sen middag. Imorron bitti har jag körlektion innan arbetet. Yay.

En liten fågel viskade i mitt öra att mamma kanske (troligtvis?) ska opereras den 28:e augusti. Jag är så glad så jag vet inte om jag vågar ta till mig det än. Tänk om det inte blir då? Tänk om Tänk om. Aja. Hoppas iallafall!

Godnatt!


RSS 2.0