Shopping och bio

Åh jag har hittat två riktigt superheta festklänningar på mellandagsreorna. Vi köpte nya kläder till Shane också, det behövde han. Ser fram emot nyårsafton nu, hoppas det blir en kul kväll/natt att börja ett nytt år med!

Sen igår såg jag Twilight med Nathalie och Jessica. Ååhh vilken fin film. Jag kan alltså läggas till i kategorin för Twilight älskare.


Jul, Jul, uttjatade Jul

Jag var då en av dem som inte såg fram emot jul. Det är inte längre samma sak som när man var liten. Julklappar, visst är det kul att få men det är inte längre samma lycka som när man fick en ny docka, spel, eller telefon. I guess im just not a child anymore. Vi var hemma hos pappa och åt god mat med Janne och Linda.

Janne och Shane
(nappade bilden från lindas blogg)

Nyss kom vi hem från Lindas föräldrar där vi åt god Italiensk mat (paus från all julmat!) med Lindas föräldrar och Lucia. Det var jättetrevligt :-)

Jag och Shane fick bl.a. ett par jättefina marimekko
handdukar, tack pappa :-)


Projekt: Pepparkakshus

Medans det fortfarande är jul tänkte jag visa mitt pepparkakshus i Martha stewart kategorin.
Även Emma fick vara med i bilden :-)


Projekt: Pimp my cellphone

Så mycket bättre! Min telefon (nokia 7370) har fått följa med mig i flera år nu så stackarens guldfärg hade börjat slipas av. Men nu ser hon ut som ny. Varför köpa ny telefon efter 2 månader? Köp en praktisk och pimpa den om den kanske inte är så trendig hehe :-) Jag köpte stenarna från panduro.


Shane 23!

Idag fyller min prins 23!! grattis GRATTIS! Vi har varit och shoppat hela dagen lång, fick med hem en massa kul och viktiga saker. Nu spelar Shane och Andreas rock band, vi väntar på Mickis så ska vi ha en mysig filmkväll. Toppendag alltså :-)



Update

Åh vilket sammaträffande! Det visade sig att Sandra i min klass, och hennes pojkvän, hade lagt ögonen på samma resa som vi redan bokat! Samma datum, samma flyg, samma hotell! Så kul det ska bli. Känns som det var alldeles för länge sen jag hade nåt att verkligen se fram emot. Så det känns jättekul nu :-)

Igår hade vi över lite folk för att fira Shanes 23 årsdag. Tyvärr fick några för sig att bete sig som riktiga grisar vilket känns jättetråkigt när man öppnar sina dörrar till folk man tror är ens "vänner". Men förutom dem hade jag en jättetrevlig kväll, tack alla! :-)

Resa bokad!

Idag har jag varit i stan med Michaela. Och jag bokade en resa till Gran canaria till Shane och mig den 18 februari!!!  Vi ska bo i en bungalow. Behöver verkligen få komma iväg efter allt. Så äntligen :-)
Köpte även helgrymma skull candy hörlurar till mig själv. Shane blev riktigt avund för dem har väldigt bra ljud och ser riktigt tuffa ut, rosa.


Färglinser

Fargadelinser.com har ett helgrymt erbjudande för alla oss bloggare. Läs mer här



Projekt: Lussebullar

Idag har jag bakat lussebullar med kesella, perfekt till lucia och tredje advent.
Dem blev riktigt stora.


The Unforgiven III

How can I be lost, if I've got nowhere to go? ...
and how can I blame you, when it's me I can't forgive?

Projekt: Julkrans

Idag var Shane och jag i Tumba centrum och handla massvis av småsaker vi behövt bl.a. till köket. När vi kom hem vid åtta fortsatte vi på vårat projekt: Julkrans :-) Vi har gjort en julkrans från scratch. Plockat grenar utifrån och dekorerat med mandariner med nejlikor, pepparkaksgubbar & polkagrisstänger. Den blev så fiiin! Och snor nån mina polkagrisar blir det fan ljud i huset!! haha.. allvarligt.


RSS 2.0